Aan de hand van een geheel vrijblijvende, gezellige kookdemonstratie bij u thuis of op de zaak worden de talloze voordelen van het AVR kooksysteem op een theoretische en praktische manier aangetoond. Nadien kan u in overleg met uw AVR afgevaardigde een aankoop volledig naar uw individuele wensen en met maximaal voordeel samenstellen. De combinatiemogelijkheden zijn onbegrensd en hoe groter de aankoop hoe groter het voordeel.

Uiteraard is het ook mogelijk om zonder kookdemonstratie (bij) te bestellen. U kan dat doen via uw AVR afgevaardigde, bij ons in de toonzaal of via deze webshop.

De prijzen in de webshop zijn stukprijzen. Om een optimale uitleg te krijgen en van de reeksprijzen en speciale aanbiedingen te kunnen genieten is een aankoop via een AVR afgevaardigde of in onze toonzaal aangewezen. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

Iedere kookpot is verkrijgbaar in twee versies: "INDUKTIE" of "INDUKTIE-TITAAN" met de befaamde zwarte bodem. U kan dit selecteren onder "KIES"

Omwille van het kankerverwekkende perfluoroctaanzuur (PFOA) dat gebruikt wordt om teflon vast te hechten aan metaal hebben wij geen pannen met anti-kleeflaag in ons gamma. Overigens zijn anti-kleefpannen wegwerpproducten en dat strookt niet met onze filosofie en levenslange waarborg.