KAI Seki Magoroku Composite broodmes 23cm

KAI Seki Magoroku Composite

Ref.: MGC-0405
Merk: KAI Seki Magoroku Composite

KAI Seki Magoroku Composite broodmes 23cm

KAI Seki Magoroku Composite

Ref.: MGC-0405
Merk: KAI Seki Magoroku Composite
€ 229 € 239
Snelle verzending, gratis vanaf € 17.00!
MGC-0405

De innovatief geslepen kartel van het Seki Magoroku Composite broodmes is een gepatenteerde ontwikkeling van KAI. De kartels van het mes staan vanuit het midden van het lemmet naar voren en naar achteren gericht. Hierdoor wordt het brood tijdens het snijden niet gescheurd, maar bij elke beweging perfect gesneden. Het kruimelen wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

KAI Seki Magoroku Composite

NIEUW: personaliseer je mes met naam, logo, website... (klik hier voor meer info).

De innovatieve serie Seki Magoroku Composite bestaat uit 8 tweezijdig geslepen lemmetvormen.

Het lemmet verenigt in een opvallend mooie afwerking twee verschillende staalsoorten, waardoor op het lemmet een spannend contrast ontstaat. Het hoogglans gepolijste snijvlak is van VG-Max staal met een hardheid van HRC 61±1 en de gesatineerde lemmetrug is uit SUS420J2 staal.

De techniek van het samenvoegen bij het Composite lemmet is een innovatie uit de luchtvaartindustrie met een extreme precisie en een zeer solide verbinding. De beide staalsoorten worden door middel van een speciale koper soldering verbonden, waarbij de fijne koperlijn tussen de staalsoorten als bijzonder detail zichtbaar blijft.

Het slank toelopende heft bestaat uit licht kleurig pakkahout en geeft het mes door de vormgeving en de dwars lopende tekening van het hout een bijzondere dynamiek.

Op alle messen is er 10 jaar waarborg op constructiefouten. Alle klanten kunnen levenslang jaarlijks gratis hun messen laten slijpen door AVR. Alleen bij ons bent u 100% zeker van een perfect geslepen mes.