KAI Shun Pro Deba 16,5cm

KAI Shun Pro

Ref.: VG-0165D
Merk: KAI Shun Pro

KAI Shun Pro Deba 16,5cm

KAI Shun Pro

Ref.: VG-0165D
Merk: KAI Shun Pro
€ 189 € 209
VG-0165D, laatste exemplaar in deze reeks!

Deba betekent letterlijk: "naar voren staand" lemmet. Traditioneel wordt het Deba mes als Japanse bijl gebruikt. Het stabiele, zware mes heeft een krachtig, breed lemmet en is eenzijdig geslepen. Het voorste deel van het lemmet wordt vooral voor het fileren van vis gebruikt. Het achterste deel is zwaarder gebouwd en wordt o.a. voor het klein maken van botjes en graten gebruikt.

De Deba kan ook gebruikt worden als wiegmes om kruiden fijn te snipperen.

  • Lemmet: 16,5cm
  • Dikte: 4mm !
  • Heft: 12,2cm
KAI Shun Pro

KAI Shun Pro

NIEUW: personaliseer je mes met naam, logo, website... (klik hier voor meer info).

De Shun Pro serie vult de collectie Shun koksmessen aan met de traditioneel eenzijdig geslepen Japanse koksmessen.

Het lemmet bestaat in zijn geheel uit het kernmateriaal van de Damastserie, het onovertroffen V-Gold-10 kobalt staal met een uitzonderlijke Rockwellhardheid van 61 HRC. Deze topstukken uit de collectie Japanse koksmessen worden niet alleen door sushichefs van over de gehele wereld gewaardeerd, maar worden ook in de Europese keuken steeds meer op haar waarde geschat. Het eenzijdig geslepen lemmet, dat aan de andere zijde hol geslepen is, zorgt voor een sensationele snij-ervaring, die men van een Europees lemmet meestal niet kent.

Bij elk Shun Pro koksmes wordt tevens gratis een hoogwaardige houten schede geleverd.

Op alle messen is er 10 jaar waarborg op constructiefouten. Alle klanten kunnen levenslang jaarlijks gratis hun messen laten slijpen door AVR. Alleen bij ons bent u 100% zeker van een perfect geslepen mes.