KAI Shun Pro Yanagiba 24cm

KAI Shun Pro

Ref.: VG-0240Y
Merk: KAI Shun Pro

KAI Shun Pro Yanagiba 24cm

KAI Shun Pro

Ref.: VG-0240Y
Merk: KAI Shun Pro
€ 155 € 175
VG-0240Y, laatste exemplaar van de oude reeks!

Yanagiba betekent letterlijk: wilgenblad lemmet. Het yanagiba mes is het traditionele Japanse mes voor het zorgvuldig slicen van vlees en vis. Door het smalle lange lemmet is het bijzonder geschikt om flinterdun mee te snijden, speciaal voor sushi en sashimi. Dit mes staat garant voor een zuivere, gladde snede. De lengte en vorm van het lemmet maken een lange, trekkende snijbeweging mogelijk.

  • Lemmet: 24cm
  • Dikte: 2mm
  • Heft: 12,2cm
KAI Shun Pro

KAI Shun Pro

NIEUW: personaliseer je mes met naam, logo, website... (klik hier voor meer info).

De Shun Pro serie vult de collectie Shun koksmessen aan met de traditioneel eenzijdig geslepen Japanse koksmessen.

Het lemmet bestaat in zijn geheel uit het kernmateriaal van de Damastserie, het onovertroffen V-Gold-10 kobalt staal met een uitzonderlijke Rockwellhardheid van 61 HRC. Deze topstukken uit de collectie Japanse koksmessen worden niet alleen door sushichefs van over de gehele wereld gewaardeerd, maar worden ook in de Europese keuken steeds meer op haar waarde geschat. Het eenzijdig geslepen lemmet, dat aan de andere zijde hol geslepen is, zorgt voor een sensationele snij-ervaring, die men van een Europees lemmet meestal niet kent.

Bij elk Shun Pro koksmes wordt tevens gratis een hoogwaardige houten schede geleverd.

Op alle messen is er 10 jaar waarborg op constructiefouten. Alle klanten kunnen levenslang jaarlijks gratis hun messen laten slijpen door AVR. Alleen bij ons bent u 100% zeker van een perfect geslepen mes.