KAI Wasabi Black - Deba 15cm

KAI Wasabi Black

Ref.: 6715D
Merk: KAI Wasabi Black

KAI Wasabi Black - Deba 15cm

KAI Wasabi Black

Ref.: 6715D
Merk: KAI Wasabi Black
€ 63
Snelle verzending, gratis vanaf € 17.00!
6715D

Deba betekent letterlijk: "naar voren staand" lemmet. Traditioneel wordt het Deba mes als Japanse bijl gebruikt. Het stabiele, zware mes heeft een krachtig, breed lemmet en is eenzijdig geslepen. Het voorste deel van het lemmet wordt vooral voor het fileren van vis gebruikt. Het achterste deel is zwaarder gebouwd en wordt o.a. voor het klein maken van botjes en graten gebruikt.

De Deba kan ook gebruikt worden als wiegmes om kruiden fijn te snipperen.

  • Lemmet: 15cm
  • Dikte: 5mm
  • Heft: 12,6cm

AVR service: jaarlijks gratis slijpen!

KAI Wasabi Black

KAI Wasabi Black

NIEUW: personaliseer je mes met naam, logo, website... (klik hier voor meer info).

Deze in Japan ontwikkelde messen, met een gepolijst roestvast edelstalen lemmet met een Rockwellhardheid van 58±1 HRC, geven uw keuken een karakteristieke oosterse uitstraling.

Speciaal voor de Wasabi serie werd een heft ontwikkeld, dat door de bijzondere combinatie van bamboepoeder en polipropyleen een optimale hygiëne biedt – mede ook door de antibacteriële werking van het bamboe. Het heft is in tegenstelling tot het traditionele Japanse houten heft niet op een pin gestoken maar omsluit het lemmet in zijn geheel, zodat enerzijds het lemmet niet los kan komen van het heft en anderzijds zich nergens vuil kan nestelen. Hierdoor zijn deze messen ook uitermate geschikt voor de professionele keuken.

Op alle messen is er 10 jaar waarborg op constructiefouten. Alle klanten kunnen levenslang jaarlijks gratis hun messen laten slijpen door AVR. Alleen bij ons bent u 100% zeker van een perfect geslepen mes.