KAI Wasabi Black - Fileermes FLEX 18cm

KAI Wasabi Black

Ref.: 6761F
Merk: KAI Wasabi Black

KAI Wasabi Black - Fileermes FLEX 18cm

KAI Wasabi Black

Ref.: 6761F
Merk: KAI Wasabi Black
€ 40 € 45
Snelle verzending, gratis vanaf € 17.00!
6761F

NIEUW!

Dit fileersmes heeft een dun lemmet dat flexibel is. Hiermee kan je heel precies snijden. Zo kun je een vis fileren met minimaal verlies. Het mes heeft een breder lemmet dan de meeste fileermessen. Hierdoor is het mes ook te gebruiken als een universeelmes.

  • Lemmet: 18cm FLEXIBEL
  • Heft: 12,6cm

 

KAI Wasabi Black

KAI Wasabi Black

NIEUW: personaliseer je mes met naam, logo, website... (klik hier voor meer info).

Deze in Japan ontwikkelde messen, met een gepolijst roestvast edelstalen lemmet met een Rockwellhardheid van 58±1 HRC, geven uw keuken een karakteristieke oosterse uitstraling.

Speciaal voor de Wasabi serie werd een heft ontwikkeld, dat door de bijzondere combinatie van bamboepoeder en polipropyleen een optimale hygiëne biedt – mede ook door de antibacteriële werking van het bamboe. Het heft is in tegenstelling tot het traditionele Japanse houten heft niet op een pin gestoken maar omsluit het lemmet in zijn geheel, zodat enerzijds het lemmet niet los kan komen van het heft en anderzijds zich nergens vuil kan nestelen. Hierdoor zijn deze messen ook uitermate geschikt voor de professionele keuken.

Op alle messen is er 10 jaar waarborg op constructiefouten. Alle klanten kunnen levenslang jaarlijks gratis hun messen laten slijpen door AVR. Alleen bij ons bent u 100% zeker van een perfect geslepen mes.