KAI Wasabi Black - Officemes 10cm

KAI Wasabi Black

Ref.: 6710P
Merk: KAI Wasabi Black

KAI Wasabi Black - Officemes 10cm

KAI Wasabi Black

Ref.: 6710P
Merk: KAI Wasabi Black
€ 39
Snelle verzending, gratis vanaf € 17.00!
6710P

Een officemes is een veelzijdig mes, geschikt voor het versnijden van kleinere groenten (versnipperen van uien, schillen van fruit of groenten,

KAI Wasabi Black

KAI Wasabi Black

NIEUW: personaliseer je mes met naam, logo, website... (klik hier voor meer info).

Deze in Japan ontwikkelde messen, met een gepolijst roestvast edelstalen lemmet met een Rockwellhardheid van 58±1 HRC, geven uw keuken een karakteristieke oosterse uitstraling.

Speciaal voor de Wasabi serie werd een heft ontwikkeld, dat door de bijzondere combinatie van bamboepoeder en polipropyleen een optimale hygiëne biedt – mede ook door de antibacteriële werking van het bamboe. Het heft is in tegenstelling tot het traditionele Japanse houten heft niet op een pin gestoken maar omsluit het lemmet in zijn geheel, zodat enerzijds het lemmet niet los kan komen van het heft en anderzijds zich nergens vuil kan nestelen. Hierdoor zijn deze messen ook uitermate geschikt voor de professionele keuken.

Op alle messen is er 10 jaar waarborg op constructiefouten. Alle klanten kunnen levenslang jaarlijks gratis hun messen laten slijpen door AVR. Alleen bij ons bent u 100% zeker van een perfect geslepen mes.