KAI Wasabi Black - Yanagiba 15cm

KAI Wasabi Black

Ref.: 6715Y
Merk: KAI Wasabi Black

KAI Wasabi Black - Yanagiba 15cm

KAI Wasabi Black

Ref.: 6715Y
Merk: KAI Wasabi Black
€ 39 € 46
Snelle verzending, gratis vanaf € 17.00!
6715Y

Yanagiba betekent letterlijk: wilgenblad lemmet. Het yanagiba mes is het traditionele Japanse mes voor het zorgvuldig slicen van vlees en vis. Door het smalle lange lemmet is het bijzonder geschikt om flinterdun mee te snijden, speciaal voor sushi en sashimi. Dit mes staat garant voor een zuivere, gladde snede. De lengte en vorm van het lemmet maken een lange, trekkende snijbeweging mogelijk.

  • Lemmet: 15,5cm
  • Dikte: 2,5mm
  • Heft: 12,6cm

AVR service: jaarlijks gratis slijpen!

KAI Wasabi Black

Deze in Japan ontwikkelde messen, met een gepolijst roestvast edelstalen lemmet met een Rockwellhardheid van 58±1 HRC, geven uw keuken een karakteristieke oosterse uitstraling.

Speciaal voor de Wasabi serie werd een heft ontwikkeld, dat door de bijzondere combinatie van bamboepoeder en polipropyleen een optimale hygiëne biedt – mede ook door de antibacteriële werking van het bamboe. Het heft is in tegenstelling tot het traditionele Japanse houten heft niet op een pin gestoken maar omsluit het lemmet in zijn geheel, zodat enerzijds het lemmet niet los kan komen van het heft en anderzijds zich nergens vuil kan nestelen. Hierdoor zijn deze messen ook uitermate geschikt voor de professionele keuken.

Op alle messen is er 10 jaar waarborg op constructiefouten. Alle klanten kunnen levenslang jaarlijks gratis hun messen laten slijpen door AVR. Alleen bij ons bent u 100% zeker van een perfect geslepen mes.