Messen personaliseren met naam, logo, website...

Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, of een manier om jouw eigen mes(sen) uniek te maken, kunnen wij jouw mes graveren. Onze lasergraveringen maken van een mooi mes echt iets bijzonders. Wil je een uniek geschenk geven? Laat dan jouw cadeau graveren.

Het is ook mogelijk om logo's te graveren, ideaal voor relatiegeschenken, bedrijven, etc...

Gezien we niet graveren met een CO2 laser en spray maar met een fiber laser (markeerlaser) is het mogelijk om in layers te werken en diepe en oppervlakkige gravering te combineren om een beter effect te bekomen.

In bepaalde gevallen is het ook mogelijk om de (gekleurde) messenkistjes te graveren. Artikelen in leder kunnen ook gelaserd worden.

BIJ ONS BESTELDE MESSEN GRAVEREN WIJ GRATIS maar je kan ook jouw eigen messen laten graveren (1€ / minuut werk). Om een idee te geven, 1 mes graveren met je naam (tekst) komt op 7€, BTW inbegrepen.

Wij kunnen gebruik maken van bestanden van Corel Draw (CDR), Adobe Illustrator (AI), Scalable Vector Graphics (SVG), EzCAD (EZD), Drawing Exchange Format (DXF), JPEG of andere foto formaten, uiteraard is het is ook mogelijk zelf tekst of figuren te maken.

Voor meer info, neem contact op met ons.

Voorbeelden:

Balegem 900

Mes "BALEGEM 900" van Antoine Van Loocke

Koolstofstaal lemmet Herder Solingen,

Gravure Sibbeteken AVR Oosterzele

Zilveren tussenring 900/1000 Mexico

Heft Vurt iit composiet

Ter gelegenheid van het 900 jaar bestaan van Balegem

Banarly

Logo graveren op grijze KAI messenkistjes, de onderliggende houtkleur en structuur wordt zichtbaar.

Leenmessen

Een voorbeeld van graveren met logo en tekst, honderden lettertypes zijn voorhanden.