Onderhoud van uw kookmateriaal

Dagelijks onderhoud gebeurt het best met uw gebruikelijke ontvetter. Gebruik nooit chloorhoudende produkten zoals bleekwater of agressieve stoffen zoals soda om uw kookpotten te reinigen omdat deze inox kunnen aantasten. Om uw kookmateriaal mooi glanzend te houden en hardnekkige kalk- en eiwitvlekken te verwijderen biedt AVR u een bijzonder geschikt produkt: TOON Oranje.

Kalk- en eiwitaanslag wordt in een wip verwijderd. Reinig uw pot éérst met uw vertrouwde ontvetter. Vervolgens een scheutje TOON op een warme, vochtige spons ("groene" schuurspons of inox spons voor de binnenzijde van de pot, gele zachte spons voor de buitenzijde). Goed spoelen en uw pot glanst als nieuw.

TIP : hardnekkige aanlading kan gemakkelijk losgeweekt worden door de pan met water, ontvetter en scheutje TOON even te laten opkoken.

Onderhoud van uw kookplaat

Daarnaast biedt AVR u eveneens TOON blink, speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van de vitrokeramische plaat van uw kooktafel (ook inductie). Ook zeer geschikt om glanzende metalen op te blinken.

Ecologie: Het product wordt niet als schadelijk beschouwd voor waterorganismen en heeft op de lange termijn geen negatieve invloed op het milieu.

 

Opmerking : er geldt geen herroepingsrecht op onderhoudsproducten. Gezien het volledige etiket op de website staat laat dit de koper toe het gekochte artikel te beoordelen zoals in een winkel.

Voor grotere hoeveelheden, of heb je hulp nodig bij het bestellen, neem contact met ons op.