KAI - Michel Bras

De rijkdom aan inspiratie en het uitzonderlijke talent van Chef Michel Bras heeft de wereld van het koken een nieuwe dimensie gegeven; hij staat ook bekend om zijn invloed op gerenommeerde chefs wereldwijd. Het merk "Michel BRAS" belichaamt zijn geest en idealen die tot uiting komen in een prachtig assortiment precisie keukengerei. De KAI Group staat bekend om zijn technologie en rijke geschiedenis van messenmakerij in Seki, de stad van de zwaarden. De kunstenaar Michel Bras en KAI Group hebben zonder compromissen gewerkt aan producten die niet alleen opvallen door hun hoge kwaliteit en functionaliteit, maar ook door hun grote esthetische schoonheid. De lichte precisie bij het gebruik van een "Michel BRAS"-artikel brengt vreugde en gebruiksgemak. De gebruikers zullen verrast zijn door de hoogten die hun creativiteit kan bereiken. Ze zullen vervuld zijn van trots en de vreugde van het gebruik van hun nieuw gevonden talent om heerlijke nieuwe culinaire avonturen te beginnen.

Het lemmet van de messen is gemaakt uit SG2 poederstaal met een hardheid van HRc 63 +/-1  en voorzien van een titaancoating. Elk mes is voorzien van en typenummer en zijn uniek serienummer (dan kan geregistreerd worden).

Op alle messen is er 10 jaar waarborg op constructiefouten. Alle klanten, ook professionelen, kunnen levenslang jaarlijks gratis hun messen laten slijpen door AVR.  

De Michel Bras messen kunnen, na registratie, ook door KAI in Japan geslepen worden maar dat duurt natuurlijk veel langer voor u die terug heeft. Deze dienst is ook enkel voor particulieren.

Voor de andere Michel Bras artikels zie Michel Bras Quotidien, KAI keukenhulpjes & KAI scharen