KAI Seki Magoroku Kinju

De koksmessen van de series Seki Magoroku Kinju en Hekiju liggen bijzonder licht in de hand en zijn geschikt voor zeer precies snijwerk. De 7 verschillende lemmeten van de Kinju-messen zijn geschikt voor rechtshandig gebruik, en de beide lemmeten van de Hekiju serie daarentegen juist voor linkshandig gebruik. De Kinju serie bestaat uit vier Kinju Deba messen en drie Yanagiba fileermessen voor rauw vlees en rauwe vis, die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. De Hekiju serie bevat een Deba en een Yanagiba. De koksmessen van de series Seki Magoroku Kinju en Hekiju overtuigen door functionaliteit en duurzaamheid. De typisch Japanse lemmetvorm zorgt in combinatie met het strakke, zwarte heft voor een tijdloze, minimalistische uitstraling.

Bij de lemmeten van de Seki Magoroku Kinju en Hekiju series wordt gebruik gemaakt van de modernste technologie, waarmee de lange scherpe snijvlakken van de traditionele Japanse koksmessen geëvenaard kunnen worden. Ze zijn enkelzijdig geslepen, want dat zorgt voor de optimale en meest rechte snede. Door de extreem nauwkeurige verwerking van de snede wordt de maximale scherpte van het lemmet bereikt.

De heften van de Seki Magoroku Kinju en Hekiju serie onderscheiden zich qua vorm en materiaal. Het zeshoekige heft van het Kinju mes bestaat uit gelamineerd, versterkt hout, wat een aangenaam snijgevoel geeft. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardig natuurlijk hout - dat speciaal wordt behandeld - is het heft goed bestand tegen vocht. Het heft van de voor linkshandig gebruik ontwikkelde Hekiju messen is sterker afgerond dan het heft van de Kinju serie, en bestaat uit robuust afgewerkt hars met leerachtige uitstraling.

Op alle messen is er 10 jaar waarborg op constructiefouten. Alle klanten kunnen levenslang jaarlijks GRATIS hun messen laten slijpen door AVR. Alleen bij ons bent u 100% zeker van een perfect geslepen mes.