KAI Wasabi Black Japanse messen

De serie Wasabi Black vindt zijn oorsprong in de Japanse professionele keuken. Dankzij de uitgebalanceerde combinatie van langdurige functionaliteit en scherpte, robuuste materialen en een basic zakelijk ontwerp zijn de vele beschikbare lemmetvormen van deze serie uitermate geschikt voor een ongecompliceerd continu gebruik. Mede door de waterbestendige kunststof grepen, die door de toevoeging van bamboepoeder aangenaam aanvoelen, zijn de messen uit deze serie zeer onderhoudsvriendelijk. Het mat zwarte heft omsluit de pen van het hoogglans gepolijste stalen lemmet volkomen en het geheel wordt met elkaar verbonden door een zijdematte metalen krop.

Het Wasabi Black lemmet

De gepolijste lemmets van de Wasabi Black serie zijn gemaakt van corrosiebestendig Daido (1K6) staal. Het uitgebreide assortiment biedt zowel tweezijdig geslepen lemmets als ook traditionele Japanse lemmetvormen die eenzijdig zijn geslepen. De licht gebogen rug van het lemmet draagt zorg voor een stevige grip tijdens het werken, wat bijvoorbeeld een fijne wiegende snijtechniek vergemakkelijkt.

Het Wasabi Black heft

Het zwart kunststof heft is waterbestendig en daarmee bijzonder robuust. Zijn ovale- of kastanjevorm (afhankelijk van de lemmetgrootte) heeft door de toevoeging van bamboepoeder een aangename, natuurlijke uitstraling.

Op alle messen is er 10 jaar waarborg op constructiefouten. Alle klanten kunnen levenslang jaarlijks GRATIS hun messen laten slijpen door AVR. Alleen bij ons bent u 100% zeker van een perfect geslepen mes.