KAI Seki Magoroku Shoso

De Seki Magoroku Shoso messen zijn met hun zakelijke, elegante uitstraling een highlight in iedere keuken. Met veel technische expertise worden deze gesmede messen uit roestvrij staal geslepen en gehoond. Het resultaat is een mes met een excellente scherpte, robuustheid en duurzaamheid, en daarmee uitermate geschikt voor dagelijks gebruik in de keuken. De lemmeten worden geproduceerd met de modernste technieken en om frictie aan de snede te verminderen op een laag toerental geslepen. De koksmessen zijn in zijn geheel vervaardigd uit staal en daardoor aangenaam licht, veilig te hanteren en uiterst hygiënisch.

Het Shoso lemmet wordt gesmeed van 1K6 staal met een hardheid van 56 (±1) HRC, waardoor een hoge, gelijkmatige hardheid en lang aanhoudende scherpte gegarandeerd is. Door de conventionele slijpmethode krijgen de messen een stabiele snede – perfect om zuiver en nauwkeurig te snijden. De matte finish benadrukt de stoere elegantie van dit mes.

Het gematteerde heft uit 18/8 edelstaal is bijzonder robuust en zorgt dankzij de symmetrische ellipsvorm voor een professionele handling. Het ingewerkte ruitjespatroon geeft een veilige en gemakkelijke houvast tijdens het snijden. De naadloze overgang van heft naar lemmet benadrukt de strakke lijnvoering van het mes.

Op alle messen is er 10 jaar waarborg op constructiefouten. Alle klanten kunnen levenslang jaarlijks gratis hun messen laten slijpen door AVR. Alleen bij ons bent u 100% zeker van een perfect geslepen mes.