KAI Seki Magoroku Kaname

De Kaname serie behoort tot het topmerk Seki Magoroku en is technisch gezien een 3-laags stalen mes. In deze categorie messen behoort de nieuwe serie, net als ons hele assortiment damastmessen, tot de hoogkwalitatieve topklasse.

Het in een uitvoerig proces vervaardigde 3-laags lemmet, met een gesatineerde afwerking en een hoogglans gepolijste vouw, draagt bij aan de elegante algehele look van de messen en zorgt voor een uitstekende functionaliteit en scherpte. De Kiritsuke vorm wordt gekenmerkt door een puntige vormgeving. Daarnaast zorgt een beperkte inkeping aan de achterkant van het lemmet voor een comfortabel en veilig gebruik van het mes. Kiritsuke zijn alleskunners in de keuken. De drie messen zijn door hun verschillende lemmet- lengtes geschikt voor speciale toepassingen en daarom een uitstekende partner voor het bereiden van veeleisende gerechten en het werken met delicate ingrediënten.

 

3 LEMMETVORMEN

CATEGORIE Premium serie
PRODUCTIE Handgemaakt
ROCKWELL HARDHEID 60-62 (±1) HRC
HEFT Pakkahout
LEMMET VGXeos
3-laags staal
Made in Japan

 

Op alle messen is er 10 jaar waarborg op constructiefouten. Alle klanten kunnen levenslang jaarlijks GRATIS hun messen laten slijpen door AVR. Alleen bij ons bent u 100% zeker van een perfect geslepen mes.