Messen en andere metalen voorwerpen personaliseren met naam, logo, website...

Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, of een manier om jouw eigen mes(sen) uniek te maken, kunnen wij jouw mes graveren. Onze lasergraveringen maken van een mooi mes echt iets bijzonders. Wil je een uniek geschenk geven? Laat dan jouw cadeau graveren.

Het is ook mogelijk om logo's te graveren, ideaal voor relatiegeschenken, bedrijven, etc...

Gezien we niet graveren met een CO2 laser en spray maar met een fiber laser (markeerlaser) is het mogelijk om in layers te werken en diepe en oppervlakkige gravering te combineren om een beter effect te bekomen.

In bepaalde gevallen is het ook mogelijk om de (gekleurde) messenkistjes te graveren.

BIJ ONS BESTELDE MESSEN GRAVEREN WIJ GRATIS maar je kan ook jouw eigen messen laten graveren. Prijs : 1€ per minuut werk, btw in. Om een idee te geven, één enkel mes laten graveren met je naam (tekst) komt op 10€, maar 20 messen is dan misschien slechts 20€.

Wij kunnen gebruik maken van bestanden van Corel Draw (CDR), Adobe Illustrator (AI), Scalable Vector Graphics (SVG), EzCAD (EZD), Drawing Exchange Format (DXF), JPEG of andere foto formaten, uiteraard is het is ook mogelijk zelf tekst of figuren te maken.

Voor meer info, neem contact op met ons.

Snijplanken, messenkistjes e.a. personaliseren met naam, logo, website...

Sinds kort beschikken we ook over een diode lasersnijder/graveerder waarmee we hout, papier, leder, steen, edm mee kunnen graveren en zelfs snijden.

Voorbeelden: